Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam şişeden su içmek

Rüyada cam şişeden su içmek

Rüyada cam şişeden su içmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, istemediği halde borçlanacağına, işlerinin büyüyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalettir.

Rüyada cam şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada cam şişeden su içmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam su şişesi görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, rızkının kesilmeyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada cam şişede su görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada su dolu cam şişe görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine inanılır.

Rüyada şişe su içmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada içki şişesinden su içmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Rüyada su şişesinden su içmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişede su içmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments