Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pet şişede su içmek

Rüyada pet şişede su içmek

Rüyada pet şişede su içmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, doyasıya sefasını süreceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hatalarını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada pet şişede su içmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada pet şişeden su içmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine yorulur.

Rüyada pet şişede su içmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Rüyada pet şişe içinde su görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet şişe su görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada pet su şişesi görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pet şişede su almak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su dolu pet şişe görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, muradına eremeyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pet şişeye su doldurmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments