Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su şişesinden su içmek

Rüyada su şişesinden su içmek

Rüyada su şişesinden su içmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada su şişesinden su içmek gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada bir şişe su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki şişesinden su içmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Rüyada plastik şişeden su içmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada şişede su içmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil şişeden su içmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişelerce su içmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada şişeden su içmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına tabir olunur.

Rüyada şişe su içmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hayırlı günler yaşayacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments