Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki şişesinden su içmek

Rüyada içki şişesinden su içmek

Rüyada içki şişesinden su içmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden su içmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada içki şişesinden su içmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rakiplerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada şişeyle içki içmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada içki şişesinden içki içmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada şişeden içki içmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pet şişeden su içmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişe su içmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam şişeden su içmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işarettir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok iyi işler yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments