Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişede su içmek

Rüyada şişede su içmek

Rüyada şişede su içmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, başarılarını arttıracağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, günah ve suç işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada şişede su içmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada pet şişede su içmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada içki şişesinden su içmek sıkıntılara neden olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bir şişe su içmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şişelerce su içmek geleceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişeden su içmek koyu sohbetler edeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada şişe su içmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada şişeden su içmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işarettir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments