Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş göz görmek

Rüyada şiş göz görmek

Rüyada şiş göz görmek işlerinde çok başarılı olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiş göz gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Rüyada kendi gözünü şiş görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet eder.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerini şiş görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada şiş göz görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada gözü şiş görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, borcunun kalmayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, çok günah işleyeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments