Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerin şiştiğini görmek

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerin şiştiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada gözlerini şiş görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, düşmanlarımızı alt etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerini şişmiş görmek kişinin muradına ereceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, depresyona gireceğine yorulur.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek düşmanlarla beraber oturmaya, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada gözleri şiş görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada gözün şiştiğini görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, zafer elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiş göz görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments