Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırttan kurşunlanmak

Rüyada sırttan kurşunlanmak

Rüyada sırttan kurşunlanmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırttan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada sırtına kurşun yemek bereketi ve zenginliği bulacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada sırttan kurşun yemek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, büyük başarılara imza atılacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada sırttan kurşunlanmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlanmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments