Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtına kurşun yemek

Rüyada sırtına kurşun yemek

Rüyada sırtına kurşun yemek korkulan bir şeyin başa geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sırtına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Rüyada sırtına kurşun yemek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırttan kurşun yemek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından kurşun yemek büyük mutluluklar yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlanmak birçok engelin aşılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sırttan kurşunlanmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, sıkıntılarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında kurşun görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments