Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından kurşunlanmak

Rüyada sırtından kurşunlanmak

Rüyada sırtından kurşunlanmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada sırtından kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Rüyada sırtından kurşun yemek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, borçlarının azalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada sırttan kurşun yemek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlanmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına inanılır.

Rüyada sırttan kurşunlanmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, işlerin kara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtına kurşun yemek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments