Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fikirlerinin can bulacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından kurşunlandığını gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtına kurşun yemek rahat bir hayata sahip olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, birikmiş parasının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlanmak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırttan kurşunlanmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kazancını arttıracağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek umutsuzluk yaşanacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Rüyada sırttan kurşun yemek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments