Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta tüy görmek

Rüyada sırtta tüy görmek

Rüyada sırtta tüy görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yaşamının tazeleneceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtta tüy gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Rüyada sırtı tüylü görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada sırtta tüy görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada sırtında tüy görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalettir.

Rüyada jiletle tüylerini almak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada tüyleri ürpermek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından tüy çıkarmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulur.

Rüyada bacağını tüylü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüylü kedi görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments