Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle tüylerini almak

Rüyada jiletle tüylerini almak

Rüyada jiletle tüylerini almak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada jiletle tüylerini almak gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Rüyada jiletle tüylerini almak huzur içinde yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından jilet çıkarmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze jilet atmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada jiletle kesmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kolunu jiletle kesmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, içsel güvensizliklerinize yorulmaktadır.

Rüyada jilet kesiği görmek onlara hayrının dokunacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık jilet görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada jiletle temizlenmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments