Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü kedi görmek

Rüyada tüylü kedi görmek

Rüyada tüylü kedi görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüylü kedi gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada çok tüylü kedi görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kedi tüyü yutmak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hayatın yoluna gireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, özlem gidereceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kedi tüyü görmek işlerin çığırından çıkacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı tüylü kedi görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments