Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında tüy görmek

Rüyada sırtında tüy görmek

Rüyada sırtında tüy görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, geçim derdinin biteceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında tüy gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Rüyada sırtında tüy görmek rahat bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada sırtı tüylü görmek neşesinin yerine geleceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtta tüy görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada dilinde tüy görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, tartışmaların sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, planların boşa gideceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında tüy görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tüyleri diken diken olmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek büyük sorunlar yaşanacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments