Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı tüylü görmek

Rüyada sırtı tüylü görmek

Rüyada sırtı tüylü görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet eder.

Rüyada sırtı tüylü gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada sırtında tüy görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulur.

Rüyada sırtta tüy görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yeni bir işe gireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada sırtı tüylü görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, güzel işler yapacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine tabir olunur.

Rüyada tüylü yüz görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet eder.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada büyük tüylü örümcek görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tüyler görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments