Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri ürpermek

Rüyada tüyleri ürpermek

Rüyada tüyleri ürpermek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada tüyleri ürpermek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Rüyada tüyleri ürpermek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü tüylü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalettir.

Rüyada hayvan tüyü yolmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada tüyleri dökülmüş köpek görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işarettir.

Rüyada bacak tüyü almak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz koyun görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, her geçen gün başarıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylü şeftali görmek işlerinde atılıma geçeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada tüysüz ördek görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments