Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından tüy çıkarmak

Rüyada ağzından tüy çıkarmak

Rüyada ağzından tüy çıkarmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kariyer sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ağzından tüy çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Rüyada ağzından tüy çıkarmak işini büyüteceğine, güzelliklerle dolacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından çiğ et çıkarmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak kırgınların barışacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada ağzından para çıkarmak üzüleceğine, pişman olacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına inanılır.

Rüyada ağzında kıl çıkarmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada yılanı ağzından çıkarmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments