Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtının kanadığını görmek

Rüyada sırtının kanadığını görmek

Rüyada sırtının kanadığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalettir.

Rüyada sırtının kanadığını gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada sırtının kanadığını görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında kanat görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başının kanadığını görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin kanadı görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek rahat nefes almaya başlayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments