Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin kanadı görmek

Rüyada güvercin kanadı görmek

Rüyada güvercin kanadı görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin kanadı gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada güvercin kanadı görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatsız güvercin görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, huzurunun artacağına işaret eder.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçak kanadı görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin burnunu kanatmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments