Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının kanadığını görmek

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine yorulur.

Rüyada bacaklarının kanadığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının kanadığını görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarının kanadığını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet eder.

Rüyada bacağın kanadığını görmek borçlanıp, hasta olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek yüküne ortak olacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalettir.

Rüyada bir yerinin kanadığını görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet eder.

Rüyada dişlerinin kanadığını görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı uçmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments