Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başının kanadığını görmek

Rüyada birinin başının kanadığını görmek

Rüyada birinin başının kanadığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin başının kanadığını gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Rüyada başın kanadığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada birinin başının kanadığını görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, içinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada burun kanadığını görmek ticaret ehli kimse olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments