Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla yakın ilişkilerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek başarılarının düşeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada dişin kanadığını görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, engellerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalettir.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments