Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kanat görmek

Rüyada sırtında kanat görmek

Rüyada sırtında kanat görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında kanat gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada sırtında kanat görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtının kanadığını görmek güzel ameller işleyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet eder.

Rüyada uçağın kanadının koptuğunu görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine işaret eder.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet eder.

Rüyada kanatlı kapı görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlı dinazor görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş etlerinin kanadığını görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek tatsız durumların yaşanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, günü birlik tatillere çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments