Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını öpmek

Rüyada sırtını öpmek

Rüyada sırtını öpmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada sırtını öpmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada sırtından öpmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını öpmek helal rızka sahip olunacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada sırtı öpmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada sırtını öpmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, istemediği halde borçlanacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalettir.

Rüyada sırttan öpmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek sorunlarına da çözümler bulacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sırtından öpmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments