Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından öpmek

Rüyada sırtından öpmek

Rüyada sırtından öpmek hikmet sahibi olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalettir.

Rüyada sırtından öpmek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada sırttan öpmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, maddi sorunlarının artacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtını öpmek adımların çok iyi bir yol açacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtından öpmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada birini sırtından öpmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sırtını öpmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, bütçesinin küçüleceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtı öpmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine inanılır.

Rüyada sırttan yaralanmak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments