Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sırtından öpmek

Rüyada birini sırtından öpmek

Rüyada birini sırtından öpmek birçok dertle muhatap olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına işaret eder.

Rüyada birini sırtından öpmek gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Rüyada sırtından öpmek farklı kişilerle tanışacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtını öpmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sırtını öpmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sırtı öpmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, borçlarının artacağına inanılır.

Rüyada sırttan öpmek sürekli dua alarak yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin tutacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek aydınlanacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini sırtından öpmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yenisinin başlayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sırtı yanmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments