Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtını öpmek

Rüyada birinin sırtını öpmek

Rüyada birinin sırtını öpmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, işinin de hep yürüyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtını öpmek gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmalar stresi azaltarak finansal geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sırtından öpmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birini sırtından öpmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada sırttan öpmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada birinin sırtını öpmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sırtını öpmek huzurlu günlerin biteceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, neşesini kaçıracağına işaret eder.

Rüyada sırtı öpmek iyileşeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sırt ağrısı görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments