Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırttan öpmek

Rüyada sırttan öpmek

Rüyada sırttan öpmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırttan öpmek gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Rüyada sırtını öpmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok ünlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından öpmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, söylediklerinin çıkacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını öpmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine yorulur.

Rüyada birini sırtından öpmek evinin geçiminin zorlaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırttan öpmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada sırtı öpmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, kar sağlayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği sırtına almak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kararlar alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments