Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı öpmek

Rüyada sırtı öpmek

Rüyada sırtı öpmek rahatlığa ereceğine, güzel bir iş fırsatına, yeni mallara sahip olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtı öpmek gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada sırtından öpmek bekârlığına da veda edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sırttan öpmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına inanılır.

Rüyada sırtı öpmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada sırtını öpmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını öpmek rızkın ve kısmetin artacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, hasret içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada birini sırtından öpmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalettir.

Rüyada sırtından öpüldüğünü görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments