Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek muradına ereceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, ortalığın karışacağına, kucaklaşacağına, dileklerinin yerine geleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada bir erkeğin sırtını öpmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtını öpmek kazançlı çıkacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından öpmek gittiği yolda yalnız kalacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini sırtından öpmek sorunlu zamanlar geçireceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtı öpmek çirkin amellere, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırttan öpmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, şansın açılacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada sırtını öpmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin sırtına binmek iş hayatında atılıma geçeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments