Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını okşamak

Rüyada sırtını okşamak

Rüyada sırtını okşamak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sırtını okşamak gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Rüyada sırtını okşamak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın bacağı okşamak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yerinde saymayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, riske atılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada çene okşamak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin başını okşamak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek organı okşamak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını okşamak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments