Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene okşamak

Rüyada çene okşamak

Rüyada çene okşamak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, makamının tehlikeye gireceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada çene okşamak gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Rüyada çene okşamak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çenenin bağlandığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada çene kemiği görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çene kırılması görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada çene sıkmak hoşluk içinde olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada çene kayması görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada çenesinde tüy görmek maddi kriz yaşanacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, işlerinde verimin artacağına alamet eder.

Rüyada çenesinin kırıldığını görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments