Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada köpek sevmek okşamak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini okşamak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments