Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek yeni şeyler deneneceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek hakkıyla kazanca, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek hataların telafi edileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeye gidip görememek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına delalet eder.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada kabeyi görememek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments