Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, gülen yüzünün solacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak kurulu düzenin yıkılacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işarettir.

Rüyada ayaktan kurşun yemek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, iyi geçim halinde kalacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, yeni duygular tadacağına delalet eder.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yeniden can bulacağına, yönetici olacağına işaret eder.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işarettir.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments