Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan kurşunla vurulmak

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada kurşun yemek vurulmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kurşunla başından vurulmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun vurulmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak üzgün ve hasta olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tek kurşunla vurulmak daha kararlı bir kişi olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak sorunların bir bir çözüleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, fırsatların heba edileceğine alamet eder.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments