Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla kafadan vurulmak

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işaret etmektedir.

Rüyada kafadan kurşun yemek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan kurşunlanmak bereketli günler geçirileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet eder.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına alamet eder.

Rüyada kafadan iğne vurulmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, başarıları ile konuşulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafadan vurulmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, işlerinin çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments