Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla vurulmak

Rüyada kurşunla vurulmak

Rüyada kurşunla vurulmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, bunalıma düşeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak aile hayatının hayır getireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak moralinin yerine geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun vurulmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yaşamını kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kurşunla vurulmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments