Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kurşun görmek

Rüyada sırtında kurşun görmek

Rüyada sırtında kurşun görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında kurşun gördüyseniz:

  • Esnek düşünmeli, zararsız değişiklikler yapmaktan korkmamalısınız.

Rüyada sırttan kurşunlanmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada sırtından kurşun yemek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak iyi günler yaşayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtına kurşun yemek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, nahoş sözler işiteceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtından kurşunlanmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments