Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta taşımak

Rüyada sırta taşımak

Rüyada sırta taşımak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırta taşımak gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, köşeye sıkıştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sırta taşımak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada annesini sırtında taşımak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında köpek taşımak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, işsizin iş bulacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet eder.

Rüyada hanımını sırtında taşımak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada sırtında hayvan taşımak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada sırtında su taşımak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtta adam taşımak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments