Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında yara olduğunu görmek

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada sırtında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, inanarak devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada sırtından yara görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, hataların telafi edileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtımda yara görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bütçesinin küçüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek insanları hak yoluna çağıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments