Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla sırtından yaralanmak

Rüyada silahla sırtından yaralanmak

Rüyada silahla sırtından yaralanmak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine inanılır.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulara zaman ayırmanız gerekebilir veya yakın çevrenizden kişilerle birlikte yapacağınız planlara ağırlık verebilirsiniz.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak bazı girişimlerde bulunacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek çok daha büyük işlere gireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada kendi sırtında yara görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından yara görmek geçiminin zorlaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ticaretinin büyüyeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş için gurbete gidileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments