Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından yara görmek

Rüyada sırtından yara görmek

Rüyada sırtından yara görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada sırtından yara gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada sırtımda yara görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından yaralanmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sırtında yara görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sırtından yara görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments