Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sırtında yara görmek

Rüyada başkasının sırtında yara görmek

Rüyada başkasının sırtında yara görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının sırtında yara gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada sırta yara görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sırt yara görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtımda yara görmek hedeflerine kavuşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek hak yolundan ayrılacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sırtta yaralar görmek gergin olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından yaralanmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çok rahat edeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtı yara görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments