Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, pek çok olumlu gelişmelere, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada sırt yara görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, donanımlı kılacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalettir.

Rüyada sırta yara görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments