Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kırmızı yara görmek

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sorunlar altında ezileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında kırmızı yara gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek spor yapmaya başlanılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalet eder.

Rüyada sırtından yara görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yara izi görmek kötü duygularını yeneceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek hayırlı bir döneme girileceğine, dertlerin son bulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına tabir olunur.

Rüyada sırttan yaralanmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, sıkıntıya düşüreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments