Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtımda yara görmek

Rüyada sırtımda yara görmek

Rüyada sırtımda yara görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, ticaret ehli olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, endişelerin biteceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada sırtımda yara gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet eder.

Rüyada sırta yara görmek rahata erileceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet eder.

Rüyada sırt yarası görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt yara görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından yaralanmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sırtta yara görmek kazanç kapılarının açılacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments