Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinde tüy görmek

Rüyada dilinde tüy görmek

Rüyada dilinde tüy görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, şansın döneceğine, ufkunun açılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalettir.

Rüyada dilinde tüy gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilinde tüy bitmek makbul olan mallar edineceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına alamet eder.

Rüyada dilinde tüy görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet etmektedir.

Rüyada dilinde diş görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada dilinden kıl koparmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinde saç görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, neşeli bir hayat süreceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments