Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut tüylerini temizlemek

Rüyada vücut tüylerini temizlemek

Rüyada vücut tüylerini temizlemek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada vücudunu tüylü görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücut tüyü görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, aç kalacağına, insanlara küsüleceğine rivayet eder.

Rüyada vücudu tüylü görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda tüy görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan tüy koparmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, daha çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudun tüylendiğini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda tüy koparmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments